Zo leuk om te zien dat klanten bij je terug komen.

Ik heb een zwangerschapshoot gedaan toen Lia zwanger was van de tweeling, en een paar maanden na de geboorte van de tweeling ben ik weer langs geweest om foto’s te maken, en nu kreeg ik een berichtje of ik een cake smash shoot wou doen.

Het was mooi droog weer, er hing nog mist tussen de bomen, maar de temperatuur was al wel heel lekker.
Hierdoor konden we de shoot buiten doen. De slingers en ballonnen waren wel heel interessant, en mochten ook echt niet op de plek blijven liggen zoals ik ze had neergelegd…:-)

Zoals je ziet is Lia echt een paardenmeisje, de rijbroekjes had ze al gekocht voor de tweeling toen ze zwanger was, en ze paste nu echt precies! Nog even een paar foto’s genomen met papa en mama erbij en toen was het alweer voor bij.